Tiilikaton pinnoitus

Pinnoituksen hyödyt

Oulun PintaPalvelu toteuttaa talon maalaukset ja katon maalaukset.

100% vedenpitävyys

Likaa ja saasteita hylkivä pinta

Erinomainen uv-säteilyn kesto

Suojaa pakkasrapautumiselta

Suojaa sammaloitumiselta

Kohentaa ulkonäköä

Oulun PintaPalvelu pesee ja pinnoittaa tiilikattoja Pohjois-Pohjanmaan alueella. Pesu ja pinnoitus ovat tiilikaton normaaleja huoltotoimenpiteitä, jotka toteuttamalla voidaan mahdollisesti välttyä isommilta vahingoilta. Nämä toimenpiteet pidentävät katon ikää vuosilla ja palauttaa katon visuaalisen ilmeen erittäin kustannustehokkaasti. Katon tärkeimpänä tehtävänä on suojata kotiasi ohjaamalla vesi sädevesijärjestelmiin.

Kun tiili on ehjä, se kestää painoa ja rasitusta. Toimiva katto koostuu vesikatteen alta löytyvästä aluskatteesta ja kunnossa olevista kattorakenteista, sekä riittävästä välikaton tuulettuvuudesta. Nämä seikat voit tarkistaa itse tai jättää ammattilaiselle. Oulun PintaPalvelu tarkistaa aina vesikatteen sekä yläpohjan tuulettuvuuden huoltoarviossaan. Huoltoarvion pohjalta tarjoamme kohteeseen sopivinta huoltotoimenpidettä. Teemme kaiken kattosi parhaaksi!

Oulun PintaPalvelu Oy on Luotettava Kumppani.
Katon pesun hoitaa Oulun PintaPalvelu.

Pesu

Katon pesu suoritetaan painepesulla. Se toteutetaan aina kohteeseen sopivalla menetelmällä. Tarpeen vaatiessa teemme katolle jatkokäsittelyn. Tiedustele lisää.

Maalauksen ja pinnoituksen toteuttaa Oulun PintaPalvelu.

Pinnoitus

Pinnoitusta suositellaan, kun katon maalipinta on kulunut paikoitellen tai kokonaan. Pinnoitamme katon joko värillisella maalilla tai värittömällä suoja-aineella. Suojakäsittelyllä saadaan vettä ja likaa hylkivä pinta. Uudella pinnalla on erinomainen uv-säteilyn kesto ja suojaa tiiltä pakkasrapautumiselta. Pinnoituksella on viiden vuoden takuu.

Kodin katon huollon toteuttaa Oulun PintaPalvelu.

Huolto

Vesikatteen huoltaminen olisi hyvä tehdä keväisin ja syksyisin. Haljenneet tiilet tulisi vaihtaa ehjiin, havut ja lehdet pitäisi poistaa ja sammaloitumista pitäisi tarkkailla. Läpivientien ja jiirien tarkistaminen onnistuu parhaiten välikaton kautta. Näiden lisäksi sadevesijärjestelmät olisi hyvä tarkistaa. Huollon voit tehdä myös itse, mutta me ammattilaisina voisimme toteuttaa nämä turvallisesti puolestasi – ole yhteydessä.

Ota yhteyttä

Täytä alla oleva lomake

TAI

soita 044 212 5259

1 + 10 =