Peltikaton maalaus

Peltikaton maalauksen hyödyt

Oulun PintaPalvelu toteuttaa talon maalaukset ja katon maalaukset.
Kohentaa ulkonäköä

Pitkittää katteen käyttöikää

Suojaa korroosiolta

Likaa hylkivä ja helposti puhdistettava pinta

Erinomainen kiillon ja värin säilyvyys

Nostaa kiinteistön arvoa

Suojele maalipintaa ja peltiä säännöllisillä huolloilla. Uv-säteily, mikrobikasvusto, noki, jää, ilmansaasteet ja vesi kuluttavat maalipintaa. Kesäisin eniten kuluttaa uv-säteily ja talvisin raskas lumi- ja jääkerros. Irtoroskat ja mikrobikasvusto on keväisin ja syksyisin puhdistettava katolta. Näillä toimenpiteillä voit pitkittää kattosi käyttöikää. Me voimme toteuttaa nämä puolestasi – ota yhteyttä!

Kun maali on haalistunut ja kulunut, vesikatteen paras huoltotoimenpide on huoltomaalaus joka pitkittää vesikatteen käyttöikää kymmenillä vuosilla. Maalattu vesikate edustaa kiinteistöä erittäin arvokkaasti. Huoltomaalattu peltikate on likaa hylkivä ja on helppo pitää puhtaana.

Oulun PintaPalvelu Oy on Luotettava Kumppani.
Kodin katon huollon toteuttaa Oulun PintaPalvelu.

Maalatut pellit

Pelleissä käytetään paljon erilaisia maaleja. Osassa ikääntyneissä kattopelleissä maali on hyvin säilynyt ja toiminut, mutta joissakin se on alkanut haalistua ja irtoilla. Huoltomaalauksien pohjatyöt täytyy tehdä äärinmäisen huolellisesti ja ammattitaitoisesti. Vanha maali pitää selvittää ammattilaisen kanssa, jotta saadaan selville kohteeseen soveltuva uusi maali. Kysy lisää – me autamme!

Katon pesun hoitaa Oulun PintaPalvelu.

Pesu

Toteutamme pohjatyöt huolella, sillä se takaa laadukkaan ja pitkäikäisen maalipinnan. Poistamme ruosteet peltikatteesta ja käsittelemme kyseiset kohdat ruosteenestomaalilla. Teemme vesikatteelle tarvittavat tiivistykset ja paikkaukset.

Maalauksen ja pinnoituksen toteuttaa Oulun PintaPalvelu.

Maalaus

Käytämme markkinoiden parhaimpia tuotteita. Huoltomaalauksella saadaan paksu ja elastinen maalipinta, joka kestää pellin suurta lämpölaajenemista.

Ota yhteyttä

Täytä alla oleva lomake

TAI

soita 044 212 5259

1 + 12 =